Bridor has been providing the shops of bakery professionals with solutions for quality bakery for 30 years. Bridor is proud to be a partner of this first convention. Innovation, creativity, pleasure and health are the heart of our engagement in all domains of consumption : breakfast, urban breaks, nomad or gastronomic. Together, let us cultivate French excellency.
Read more : http://www.bridordefrance.com/
Depuis plus de 55 ans, BRITA innove continuellement pour offrir à tous, partout et à tout moment, une nouvelle expérience de l’eau. La division Filtres Professionnels propose des solutions qui protègent les équipements contre le calcaire et prolongent ainsi leur durée de vie tout en améliorant les produits finis. Ces filtres sont particulièrement utilisés en boulangerie, restauration où l’eau est un ingrédient essentiel (cuisson vapeur, boissons chaudes …).
Read more : https://www.brita.fr
Specialized since 1992 in POS solutions and store networks, the Crisalid group offers a range of business-oriented POS and management software packages. They are adapted to the needs of modern business leaders who want to have an effective control, management and professional communication tool. Experience, listening to the field and the constant quest for performance have enabled Crisalid to become a respected group with a national and international presence through its network of distributors and its 7 subsidiaries. Our national coverage through our agencies and our network of partners provide you with a local service of experts.
Read more : http://www.crisalid.com/
Lesaffre is a leading French company in the fermentation market. It offers French bakeries special leaven adapted for the production of all types of bread by-products. LESAFFRE is a partner of the International Convention of Modern Bakery and offers its experience and knowledge in the world of breads, additional bread by-product for the brand «Les fournées du monde» (The Bread Batches of the World) to provide the baker with a variety choice of breads and sandwiches.
Read more : http://www.lesaffre.com/
METRO Cash & Carry France has of today 97 self-service storage areas spread throughout France. The company with its 45 000 references provides a global offer blending provisions in food products with their complements in equipment, consumer professionals and desktop tools. In the framework of its daily implication to give support to independent businesses, Metro is developing such services as the preparation of orders on Internet. METRO delivers ; METRO offers training for the reimplantation of businesses. It employs in France more than 9 500 persons and serves more than a million clients.
Read more : http://www.metro.fr/
Depuis plus de 120 ans, le groupe familial Vandemoortele croit en l’excellence des produits qu’il propose aux professionnels de la Boulangerie et de la Restauration, avec pour leitmotiv le Goût. Du petit-déjeuner au dîner, Vandemoortele offre des solutions de pains, viennoiseries et pâtisseries surgelés avec les marques Reflets de Gelfino’Or®, Banquet d’Or® ou encore Doony’s®. Dans le respect de la tradition boulangère , le groupe est également reconnu pour ses solutions de matières grasses végétales avec les marques St Allery®, St Auvent®, Celor Gourmand® et Risso®.
Read more : https://vandemoortele.com/
Le réseau international Méditéa rassemble des experts, des chefs reconnus et des professionnels de haut niveau pour valoriser les patrimoines culinaires et touristiques des territoires, par des forums de partage et de transmission des meilleures pratiques responsables, éthiques et durables en hôtellerie, restauration commerciale et collective, boulangerie pâtisserie. Méditéa accompagne des projets de développement de territoires, d’entreprises, de marques et de concepts avec The Kitchen Project, son Partenaire Turquie et International.
Plus de renseignements : Agnès CASO, contact@meditea.pro, +33 (0)7 61 99 29 95